Keukens en Interieur Online
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD 15 TOT 20% GOEDKOPER

keukentrends voor 2020

Afgelopen september zijn wij weer afgereisd richting Duitsland waar de jaarlijkse M.O.W.  keukenbeurs plaatsvond,  uiteraard om de nieuwste trends te spotten op het gebied van keukens.

Ook dit  jaar hebben wij weer mooie keukens en aanverwante artikelen mogen aanschouwen. Waar vorig jaar mat zwart het nieuwe wit moest worden kunnen we wel zeggen dat deze trend zich ook in 2020 doorzet. Zowel in greeplooSs als met een stoere greep.

SSWanneer je toch liever wat kleur ziet in de keuken dan is groen de nieuwe trend. Groen is rustgevend en geeft een warme sfeer, tevens zijn er verschillende groen tinten welke allemaal een eigen sfeer uitstralen, denk aan olijfgroen, donkergroen maar ook smaragd groen geeft een prachtige uitstraling.

 • soft green
  soft green
 • pure black
  pure black
 • green.copper
  green.copper

Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout & marmer is ook echt de trend, deze zijn mooi te combineren met bronze en gouden items zoals spoelbakken en kranen.

 • golden/nature
  golden/nature
 • golden accent
  golden accent

De gouden details vinden niet alleen plaats in bv een spoelbak en kraan maar er zijn ook dit jaar weer prachtige mooie gouden details terug te vinden in keukenkasten, zie het bijvoorbeeld als een accent bij een hoge kastenwand of een tweetal lage kasten in de kleur goud, dit als een geweldige "eye-catcher".

Verschillende grijstinten is ook nieuw, waar we voorheen enkel twee grijstinten zagen zoals antraciet en licht grijs, zien we nu een viertal lichte grijstinten, deze zijn prachtig alleen maar ook heel goed samen met elkaar te combineren wat een speels geheel geeft maar toch ook een strakke uitstraling heeft. Combineer dit met marmer ( of marmer-look) en je hebt een prachtig mooi stijlvol tijdloos &  rustgevend kleurenpallet.

Werken met twee verschillende fronten in de keuken is ook een nieuwe trend, bv een gladde deur bij de hoge kasten wand en het eiland een strakke kader deur. Speels werken met verschillende fronten en kleuren, hoe leuk!

 • brown/white
  brown/white
 • black/brown
  black/brown
 • grey/navy
  grey/navy

Een nieuwe keuken uitzoeken is ook  in 2020  weer een feest om te doen, wij helpen u daar graag bij, komen naar wens thuis op bezoek en kijken met onze kleurstalen hoe de kleuren tot uiting komen in uw huis, en hoe deze staan  in combinatie met uw bestaande en/of nieuwe meubels.

Heel veel plezier met het uitzoeken van uw style trends!

E-mailen
Map
Instagram